keyboard_arrow_right
Sairaanhoitajat

Naisen tyydyttäminen seksi trefit

naisen tyydyttäminen seksi trefit

ajatukset). Kristus antaa meille voiman Pyhässä Hengessä vastustaa ja voittaa lihamme himot. Eli tarkoitus ei ole syyllistä ketän, vaan osoittaa suuntaan sinne missä on voima vastustaa syntiä eli Kristukseen. Olemme armon alla uudessa liitossa, mutta armoliittoon kuuluu kilvoitus elämä. Miehen tehtävä on tyydyttä vaimonsa seksuaaliset tarpeet sekä vaimon tehtävä on tyydyttä miehensä seksuaaliset tarpeet. Ja kun mies on vielä valmis käyttämän aikaa esileikkiin sekä itse seksiaktiin, niin sen seurauksena myös vaimokin saa kokea orgasmin. Näillä kahdella ennen näkemättömällä kikalla pystyt tekemän sen, mitä 95 suomalaisista miehistä ei tee. naisen tyydyttäminen seksi trefit

Naisen tyydyttäminen seksi trefit - Naisen orgasmi

Masturbaatio, tämän päivän yhteiskunnassa on esillä erittäin voimakkaasti seksi ja ihmisen seksuaalisuus. Jos nainen ei saa tavallisessa yhdynnässä orgasmia niin syy siihen on useimmiten miehen kyvyttömyys. Jos miehen mielessä liikkuu vain kullin työntäminen pilluun ja oman orgasmin saaminen, nainen tuntee olonsa helposti täysin ulkopuoliseksi. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Jälleen kerran, eri naiset kiihottuvat ja kokevat nautinnollisena eri erogeenisten alueiden stimuloinnin. Opittuna tapana, jossa vielä avioliitossakin tyydytän omat seksuaaliset tarpeet oman käden kautta. Kun mies on oppinut itsetyydyttämän vain omat tarpeensa, niin hän avioliitossa tyydyttä itsensä vaimonsa ruumista avuksi käyttäen, mutta ei kykene tyydyttämän vaimonsa seksuaalisia tarpeita ja jättä vaimonsa tarpeet tyydyttämättä. Kaikenlainen muu seksin harjoittaminen on Raamatun opetuksen mukaan syntiä. Ja helvetti sentän, minä todella tarkoitan sitä mitä sanon. Anna tilaa ja kannusta kokeilemiseen.

Naisen: Naisen tyydyttäminen seksi trefit

Kun ja jos seksi elämässä on ongelmia ettei nainen saa orgasmia, niin silloin on hyvä molempien pysähtyä miettimän tilannetta ilman toisen syyllistämistä. Ps 119:9, kuinka voi nuorukainen pitä tiensä puhtaana? Ihminen haluaa yleensä puolustella syntiä, siksi kun on siinä itse kiinni eikä päse siitä vapaaksi. Jumala on luonut miehelle sekä naiselle sukupuolielimet, jonka tarkoituksena on mahdollisuus saada lapsia sekä kokea myös seksuaalista hyvänolon tunnetta. Kun ja jos on näitä ongelmia, niin voi viedä vähän aikaa ennen kuin asiat loksahtavat kohdalleen, joten käyttäkä rauhassa aikaa toinen toisiinne. Jokainen poika ja tyttö sekä mies ja nainen joutuvat kohtaamaan oman seksuaalisuutensa. Jos suostumme taistelemaan ja kärsimän lihan himojamme vastaan, niin silloin Pyhä Henki kuolettaa meissä lihan himoa ja antaa voiton kun lihamme himot kiusaavat meitä. Totuus on se, että ylivoimaisesti suurin osa naisista saa herkemmin klitorisorgasmeja kuin orgasmeja penetraatiosta.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *