keyboard_arrow_right
Seuraa netissä

Keskustelu jatkoaika com keski suomi

keskustelu jatkoaika com keski suomi

Olen ihmetellyt esimerkiksi, että minkä takia jatkoaikalainen usein kannattaa paikallista joukkuetta jäkiekossa, kun taas jalkapallossa kannatatetaan ulkomaisia joukkueita. Kooveelle kylmä kyytiä Kupittaalla.8.2018 21:59, mestikseen noussut Tamperelaisjoukkue Koovee koki kovia tutoa vastaan pelatussa harjoitusottelussa Kupittaalla. Foorumin jäseniä on ajoittain leimattu eränlaisiksi äriliikkeen edustajiksi ja anarkisteiksi; toisaalta FutisForum on saanut aikaan monta kiiteltyä aloitetta, kuten Suomen maajoukkueen kannattajien järjestäytyneen toiminnan (smjk). Moderaattorien toiminta Jatkoajassa on huomattavasti tiukempaa. Jatkoajasta löytyi entuudestaan keskustelu FutisForumista; halusin kuitenkin aloittaa keskustelun puhtaalta pöydältä, joten tein uuden topikin tätä varten. Jokainen tuskin omistaa tunnuksia myös jatkoajan puolella, joten tässä vielä kirjoittamani teksti: FutisForum - Huumorilla höystettyä asiakeskustelua, futisForum on vuonna 2006 avattu jalkapalloaiheinen foorumi, jossa on yli 25 000 käyttäjä.

Kettu keski-suomesta: Keskustelu jatkoaika com keski suomi

Tähän päivän mennessä lähes kaikki vanhan foorumin käyttäjät ovat siirtyneet FutisForum:n puolelle, jolloin siitä on tullut maan suurin jalkapallokeskustelusivusto. Toisaalta FutisForumin puolella toiston märä on yleisempä. FutisForum:n puolella on vallalla varsin vapaat arvot ja näkemykset (jäkiekko ei tosin kerä suuremmin arvostusta). Monen käyttäjän suosikkijoukkueen kohdalla on myös jalkapalloseura, toki usein ulkomainen. Viimeinen keskustelu aihetta koskien/sivuten käytiin Jatkoajassa joskus vuonna 2006, joten tavoitteenani on herättä keskustelua uudelleen henkiin. Olen huomannut, että moni jatkoaikalaisista seuraa myös jalkapalloa. Toivottavasti vastaukset eivät tule olemaan luokkaa potkupallo ja lätkäjätkä. FutisForumin puolella kirjoittajien keskimäräinen taso on korkeampi ja kirjoitusvirheet harvinaisempia. On sanottu, että Jatkoajan väki olisi FutisForum:n väkeä koulutetumpaa. Jatkoajan ja FutisForumin ilmapiiri eroaa toisistaan huomattavasti.

Keskustelu jatkoaika com keski suomi - Mestis - Uutiset

FutisForum eroaa omien kokemuksieni perusteella monin tavoin Jatkoajan keskustelupalstasta. Koovee sai pitkän yrittä ylivoimalla, mutta kiekkoa ei saatu iskettyä kotijoukkueen maaliin. Tämä heijastaa myös sivustojen yleistä ilmapiiriä: Jatkoajassa tunnelma on konservatiivisempaa kuin liberaalissa FutisForum:ssa. Jatkoajalla törmä usein räikeisiin kirjoitusvirheisiin ja asiatekstien puutteeseen. Jatkoajan puolella näkemykset ovat taas äijämäisempiä. Keskusteletteko jalkapallosta FutisForum:n puolella? Tämä johtunee vapaammasta moderoinnista. Kirjoittelin äsken Jatkoaikaan pienen tekstin, jossa pintapuolisesti vertailen Jatkoajan ja FF2:n välisiä eroja.

Keskustelu jatkoaika com keski suomi - Jatkoajan

Seuraatteko myös kotimaista jalkapalloa? Näkemyserot johtuvat myös ikärakenteesta: Jatkoajassa keski- ikä taitanee olla hieman FutisForumia korkeampi. Joukkueiden paremmuudesta tuskin jäi kenellekän katsojalle epäselvyyttä, sillä muutamaa tilannetta lukuun ottamatta kotijoukkue pyöritti peliä haluamallaan tavalla ja vei pelin nimiinsä maalein. Kai tämä jollain tavalla liittyy tällä käytyyn keskusteluun. Tässä linkkiä keskusteluun: p?p3005181#post3005181. Tämä ei näy kirjoittajien tasossa. FutisForum perustettiin vanhan FutisForumin rinnalle, kun osa käyttäjistä kyllästyi alkuperäisen foorumin toimimattomuuteen. Suomen suosituin jäkiekkoaiheinen keskustelupalsta. Michel Miklik joutuu vastaamaan teoistaan. Lue lisä » Leijonien. Jatkoajan lukijoilla oli mahdollisuus kysyä MM-toimitukselta. Ammatti: prosessinhoitaja kai se virallinen titteli. Kettu keski - suomesta is keskustelu jatkoaika com keski suomi a Jäsen at, jatkoajan keskustelupalsta. Rekufa is a Jäsen at, jatkoajan keskustelupalsta. Lue lisä » Leijonien kapteeni Granlund ei ole. (Kirjaudu tai liity jäseneksi, niin voit osallistua keskusteluun ). Kertaa luettu: 147 291.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *